jueves, 11 de abril de 2013

Divendres 12 i disabte 13 dos opcions :Màgic Andreu-al TAG de Vendrell i Mùsica Moderna- Auditori Eduard Toldrà- Vilanova i la Geltru

Coses per fer i òn anar el cap de setmana, ni ha moltes, avui en notificarem només dues, esperant que vaigin bé les propostes. Hi han molts cops que no ens enterem, o es masa tard:

 a Vilanova i la Geltru........

 > Temporada març-juny 2013 > Música Moderna

Sueño Infinito

Gentle Music Men


13/04/2013 22:00 h
comprar entrades


Preus: 6,00 €
Lloc: Auditori Eduard Toldrà
La banda de Vilanova Gentle Music Men presenta el seu tercer treball "Sueño Infinito". La mateixa classe de sempre, les lletres treballades i el registre musical que circula per el camí on Divine Comedy y Wilco es donen la mà.

Dani  Poveda, guitarra i veu
Elisabeth Barreu, violí i veu
David Charro, guitarra i baix
Miquel Tello, teclat i baix
Ricard Parera, bateria
Laura Farré, piano
Carlos Magro, guitarra


LA OPCIÓ DE COMPRAR L'ENTRADA + CD A 10€ LA TROBAREU ALS DESCOMPTES.


Durada: 90 minuts

al Vendrell...

El nou espectacle del Màgic Andreu, aquest divendres al TÀG

04-08_Mgic_Andreu_webEl proper divendres 12 d'abril, a les 22 h, la programació continua al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell amb l'espectacle "Sóc el millor. 33 anys de màgia amb el Màgic Andreu". Aquest nou espectacle del Màgic Andreu constitueix un viatge màgic per les vivències i experiències que ha viscut al llarg dels 33 anys com a professional de la màgia.

Amb Joana Andreu, Cèsar Vinuesa i el gran Màgic Andreu, reviurem els seus millors trucs, aquells que fan emocionar i els que el van fer dedicar-se a aquest art.
Les entrades es poden adquirir a un preu únic de 12 euros, mitjançant el servei de Tel-Entrada (tel. 902 10 12 12 i www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga Biblioteca) en horari de 10 h a 14 h, o una hora abans de l'inici de l'espectacle a les taquilles del teatre.










No hay comentarios:

Publicar un comentario