miércoles, 10 de abril de 2013

SALUT I CLOWNS ( 1 )


La salut, no sempre podem escollir-la, a vegades la tenim malmesa des de que venim al mon.
L'enfermetat es una daga, que ens deixa impotents moltes vegades quan som adults, peró es mes cruel quan ets un infant.
La prengunta dels pares sovint es perque? a ells, i deixariem la nostra salut per ells. 
I ha molta gent, que dedica el seu temps lliure, a fer que els petits pasin una bona estona, quan estan als hospitals malats.

Aquí a Segur de Calafell, que tenim de tot, també hi ha una persona que he tingut la sort de coneixer, que amb els seus companys clowns es dediquen a fer aquesta tasca. Ella es la Nuria Pereto, (la floreta ).
Que puc dir d'aquesta feina, que no está en crisis i que crec que está molt bén remunerada,  amb la riatlla de una criatura a canvi.

Un altre día le dedicaré mes espai a la Nuria, ja que va venir a compartir amb tots, una presentació de un llibre meu, i va ser una gota d'alegria  al acte.
Avui només aprofitar per dir, que hi han persones dedicades a fer feliços als que mes pateixen.






Hoy os presentamos el spot sobre el Centro Maktub que han grabado Santiago Segura y Gabi para la Fundación Aladina (Oficial). Gracias a la recaudación de la película MAKTUB, Aladina ha hecho realidad su mayor proyecto: construir el Centro Maktub, pionero en el campo de los trasplantes de médula ósea, en el Hospital Niño Jesús.

Si quieres colaborar con Aladina para ayudar a los niños con cáncer y conocer a fondo el Centro Maktub, pincha aqui:http://proyectomaktub.aladina.org/ .

2 comentarios:

  1. Toda mi admiración y respeto para estos clowns, por esa dedicación altruista y reconfortante cuando ves la bella sonrisa deesos niñ@s.

    Gracias por la entrada Lilhit!!

    ResponderEliminar
  2. Es verdad es una labor muy entrañable, muy bonita.

    ResponderEliminar